Americanii de la CHS l-au promovat pe Ștefan Florescu într-o poziție de manager de trading pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa

chs-57ea5f824d22e.jpg

Gabriel Razi 27 septembrie 2016
Grupul american CHS, una dintre cele mai mari cooperative agricole din lume, l-a promovat pe Ștefan Florescu în poziția de trading manager pentru Europa și Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), potrivit informațiilor din piață.
Reprezentanții CHS nu au făcut niciun comentariu pe marginea acestei numiri.
Florescu a fost promovat în această poziție după ce a lucrat aproape trei ani și jumătate pentru CHS în biroul pe care americanii îl au la București.
El a ocupat inițial poziția de director comercial pentru piața românească pentru ca apoi să fie promovat pe o poziție similară, dar cu responsabilități pentru întreaga regiune a Dunării.
Ștefan Florescu are o istorie de circa 13 ani în piața locală de agribusiness, primele poziții ocupate de el fiind în cadrul Cargill, companie unde a petrecut primii șapte ani ai carierei.
El este absolvent al Academiei de Studii Economice București și deține o diplomă de MBA a Univesității din Ottawa.
Ștefan Florescu va continua să activeze în cadrul CHS în birourile pe care americanii le au în orașul Geneva din Elveția.
În harta globală a afacerilor CHS, regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa include patru piețe din Uniunea Europeană (Bulgaria, Ungaria, România și Spania), două piețe balcanice (Bosnia și Herțegovina și Serbia), alte două piețe de la Marea Neagră (Rusia și Ucraina) și două economii din Orientul Mijlociu (Iordania și Israel).
Această regiune este a doua cea mai importantă în schema afacerilor globale ale CHS și segmentul geografic cu cea mai mare creștere în cadrul grupului american.
Afacerile CHS în Europa, Orientul Mijlociu și Africa s-au ridicat la 4,2 miliarde de dolari în anul 2015, adică 12% din rulajul total la nivel mondial, arată raportul anual al americanilor.
 
  Urmărește Agrofinanciar pe Facebook:

  Etichete pentru articol: