Chinezii îi dau pe mână Gabrielei Vila vânzările locale de 35 mil. dolari ale ADAMA

GabrielaVILAhi-res-58c04ec822775.jpg

Gabriel Razi 08 martie 2017
Compania chineză ADAMA, unul dintre primii cinci furnizori de produse fito-sanitare din agricultura locală după cifra de afaceri, a promovat-o pe Gabriela Vila în poziția de  director național de vânzări, fotoliu în care va avea responsabilitatea vânzărilor locale de 35 milioane de dolari.
“Responsabilitatile Gabrielei sunt de consolidare a parteneriatului cu partenerii din rețeaua de distribuție, definirea și implementarea condițiilor comerciale, precum și managementul echipei comerciale”, au declarat oficialii ADAMA, într-un anunț dat astăzi publicității.
Promovarea Gabrielei Vila în poziția de director național de vânzări vine la doi ani după ce ea s-a alăturat companiei ADAMA în poziția de key account strategy manager.
Gabriela Vila are o istorie de aproape două decenii în mediul de agrobusiness local, interval în care a ocupat poziții în organigramele Dupont Pioneer, Syngenta și Bunge.
Ea a petrecut aproape treisprezece ani în echipa elvețienilor de la Syngenta, unde a ocupat succesiv pozițiile de Trade Finance&Credit Manager și Key Account Manager, potrivit informațiilor de pe rețeaua de socializare de business LinkedIn.
Gabriela Vila este absolventă a Academiei de Studii Economice București și are o diplomă de MBA de la Open University.
ADAMA este cel mai mare furnizor de produse pentru protecția plantelor off-patent din lume cu afaceri de peste 3 miliarde de dolari annual, iar local are o echipă de 35 de angajați.
ADAMA concurează cu alte grupuri multinaționale precum Bayer, Nufarm, Syngenta sau Arysta LifeSciences.
 
  Urmărește Agrofinanciar pe Facebook:

  Etichete pentru articol: